Tavaly augusztusban írtam már a Red Bull Air Race körüli anomáliákról, ma hírt kaphattunk a folytatásról:

"Utólag kell befizetnie a Miniszterelnöki Hivatalnak tavaly augusztus 20-i Red Bull Air Race közterület-használati díját a főváros kasszájába. A MEH ingyen adta át a szervező cégnek a Duna-partot, sőt azt is megengedte, hogy a világörökség részét képező területre óriásreklámokat tegyen ki, holott ezt tiltja a címet osztó Unesco."

Forrás és a továbbiak:

http://index.hu/belfold/2010/03/10/tobb_szaz_milliot_fizethet_a_meh_a_red_bull_helyett/

Jobb későn, mint soha.

 

Szerző: SzemlélŐ FőszerkesztŐ  2010.03.11. 00:24 1 komment

Címkék: budapest index közélet red air meh bull race

A bejegyzés trackback címe:

https://szemlelo.blog.hu/api/trackback/id/tr571830282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LAKSZ 2010.07.01. 16:22:27

Akkor ezt az utólagos díjat a MEH-nek ki kell számláznia annak a személynek, aki tavaly ingyen adta oda területet, persze a reklámdíjjal és az építésügyi (naponta kiszabható) bírságokkal együtt.
Persze be is kell majd hajtani a követelést, esetleg oda kell adni a behajtást azoknak a cégeknek akik a bankokkal lepacsizva "kilakoltatják a bedőlt lakáshiteles családokat.

Tudja valaki, hogy ki írta alá az ingyenességről szóló szerződést???
süti beállítások módosítása