A "Nap-kelte kontra Ma reggel" téma kapcsán nagyon sok mindenről lehetne (és kell is) írni, de ezt sokan, sok helyen megtették már, így azokhoz újat hozzá tenni nem kívánnék.

Érdeklődésemet azonban ugyancsak megragadta Betlen János mai Ma reggeli "teljesítménye". Az egyébként rutinos műsorvezető mintha nem találta volna a helyét és bakit bakira halmozott volna. Nem csak a Nap-keltés kollegáknak tett kiszólása volt kínos, de kérdezőtársaival való viselkedése is elég különös volt. Az egyiküknek ott helyben mutatkozott be, miközben az interjúalany (Monok polgármestere, aki eleinte el akart tévedni a műsor díszletei között, de Betlen végül megkönyörült rajta és beállította középre) türelmesen várakozott. A másik kérdezőtárs régi ismerőse volt Betlennek, el is nosztalgiázott ezen egy kicsit a műsorvezető. Kérdezni nem igazán hagyta őket, ami miatt folyamatosan elnézést kért, de nem igazán zavartatta magát. Ha a többiek mégis szóhoz jutottak, bátortalanok és bizonytalanok voltak, nehezen tudták megfogalmazni a kérdésiket.

Az már csak hab volt a tortán, hogy a technika sem működött, és folyamatosan kellett cserélgetni a mikroportokat Varga Mihályon (nem sok pozitív eredménnyel), erről ugyan nem Betlen tehet, de feltette a koronát a mai műsorra.

Ezek után kíváncsian várjuk, önmagára talál-e a későbbiek során a Ma reggel és Betlen. Vagy egymásra.

 

Szerző: SzemlélŐ FőszerkesztŐ  2009.10.06. 21:59 Szólj hozzá!

Címkék: média interjú ma magyar közélet mtv reggel polgármester jános nap kelte varga mihály monok betlen

A bejegyzés trackback címe:

https://szemlelo.blog.hu/api/trackback/id/tr811432850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása